Hvilken form for tantra massage

En tantra massage hos mig kan beskrives som en dialog. En massage hvor vi begge er nøgne og skal finde samme frekvens. Det kræver den ypperste opmærksomhed hos den som leder massagen.

Du vil måske være lidt nervøs og spændt, men mærker du et nej på nogen måde vil jeg altid opfordre dig til at følge dette nej, som der iøvrigt hverken skal forklares eller redegøres for. Et nej er et nej.

Opmærksomhed kræver sommetider langsomhed, som gør, at du kan orientere dig i mødet. Det handler om at finde ind i samme takt og tempo, som er en del af den bevægelseskompetence, jeg bringer ind i mødet. 

Mødet består af massevis af små bitte invitationer, så du altid vil kunne orientere dig og bevæge dig væk fra det du sanser ubehageligt eller henimod det du sanser behageligt i dig. 

En tantra massage er ikke en behandling

Mange af de tantra massager jeg ser, der bliver udbudt, bliver udbudt som en behandling eller en form for terapi, sommetider næsten med lovning på et direkte resultat af massagen, hvilket i min optik virker absurd.

Denne form for tantramassage finder du ikke hos mig og ønsker du netop en behandling eller et bestemt resultat skal du ikke vælge mig. En tantra handler om at se det, som er hinsides alle former, altså en invitation til frihed igennem direkte kontakt til det, som er. Derved kan dette møde, som jeg vil kalde det, ikke være bundet af et mål eller nogen form for ambition om at skulle et vist sted hen, da vi allerede er der og lige netop et mål eller en ambition om at kunne helbrede eller gøre det ene eller det andet for dig, vil blokere for selve kontakten i mødet og det er selve denne kontakt jeg finder interessant og aller mest forløsende når det erfares.

Det du kan erfarer i egen krop er at du altid kun kan berøre dig selv i alt hvad du møder. Det er dine sanser som sanser alt. Forsøg selv at mærke hvordan din hånd sanses på et tæppe når du stryger hånden henover. Sanser du tæppet eller sanser du din hånd i mødet med tæppet?  Den kontakt jeg snakker om kan kun erfares i egen krop og sind og kan være voldsomt forandrende og total individuel dermed sagt at DU er den som sanser og erfarer dette og lige præcis dette er muligt igennem en invitation ind i opmærksomhed af den som leder massagen.

Det vil sige, at i selve mødet som består af invitationer til at sanse sig, at jo kærligere jeg kan sanse mig i mødet med dig, vil invitere dig til at sanse dig med samme kvalitet.

Lyder dette som noget for dig, så skriv eller ring og hør nærmere.